Nya ägare!

Hej allihopa! Jag tänkte börja med att skriva lite information om mig! Jag heter Amanda är 19 år & bor i ett litet hus i Ludvika med min son Hector & sambo Viktor. 

På fritiden gillar jag att blogga, pyssla, baka, laga mat, shoppa och umgås med min familj & vänner! 

Jag går just nu sista året på Handelspogrammet, Högbergsskolan. Den 9:e juni tar jag studenten och kommer stå i butiken på heltid. Fram tills dess kommer vi ha öppet ungefär likadant som i nuläget.

Kanske kan börja med att skriva att vecka 10,11 & 12 kommer jag stå i butiken tis,ons,tors,fre från klockan 11:00-17:00! Och lördagar 11:00-14:00.

Det är jag, min pappa Micke & mamma Åsa som kommer att driva butiken tillsammans, så man kan se det lite som ett familjeföretag just nu. 

Och ni kunder som är oroliga över att butiken fått nya ägare kan vara lugna, vi kommer inte ändra sortimentet alls! Den enda förändringen kommer bli öppetiderna och att jag kommer stå i butiken såklart! Sen har vi massa framtidsplaner med butiken, så håll utkik!

Varmt välkomna in på torsdag den 1:a Mars kl 11:00-17:00 då är det premiäröppning för våran del! Kommer även vara ett bra erbjudande som ni inte får missa.

Kram Amanda


Jag & min lilla älskling Hector!

Inspiration

Här kommer jag lägga ut lite bilder med inspiration & tips!

Nytt i butiken

På denna kategori kommer jag uppdatera om nya varor som kommer in i butiken!

Erbjudanden

På denna kategori kommer ni hitta olika erbjudanden vi har i butiken!

Välkommen till min nya blogg!

Detta är alltså den nya bloggen som jag kommer uppdatera så mycket som möjligt om nyheter, inspiration, erbjudanden och allmänt om vad som händer.

Hoppas ni kommer trivas! 

/Amanda

RSS 2.0